Skip to content
korte diensten layout - Wordpress

korte diensten layout

korte diensten layoutkorte diensten layout

Verbeteren

met Cardet Auto Detaillering

Jouw auto verbeteren met een auto-detaillering

De term “detaillering” kan verkeerd worden begrepen en verward worden met een andere dienst, zoals in de Engelse benaming “car valeting”. Valeting kan ook wel worden beschreven als het reinigen van de buiten- en binnenkant door een professional, waardoor de oppervlakken schoon en glanzend blijven. Helaas worden lakschade en onzuiverheden aan het oppervlak vaak veroorzaakt door een onjuiste wasmethode.

Bij Cardet herstellen we niet alleen deze schade, maar overtreffen we dit met een uitstekende detaillering, waardoor een “beter dan nieuw” afwerking ontstaat. Het is de kunst om een auto mooi te maken en dat kan gedaan worden met tijd die jij aan jouw auto wilt besteden. Wij zetten deze tijd om naar de nodige expertise en kennis, waardoor wij een uitstekende service kunnen bieden die past bij de juiste schoonheid, elegantie en verfijning van de auto’s waarmee wij werken en die wij herstellen, verbeteren en beschermen.

Lakschade

Het is mogelijk dat vuil, stof en roet niet op de juiste manier uit het voertuig worden verwijderd. Hierdoor kunnen deze deeltjes, tijdens een reinigingsproces, in het oppervlak van de verf wrijven en kenbare schade veroorzaken.

Daarnaast worden schadelijke zure producten gebruikt om wielen en lagere delen te reinigen. Deze schadelijke producten kunnen schaden toebrengen aan de wielmoeren, uitlaateinden en/of remschijfranden. Daarnaast zijn er nog veel meer reinigingsmethodes die lakschade kunnen veroorzaken, waaronder de welbekende Poolse of Machinale polijstmiddelen.

Lakschade

Het is mogelijk dat vuil, stof en roet niet op de juiste manier uit het voertuig worden verwijderd. Hierdoor kunnen deze deeltjes, tijdens een reinigingsproces, in het oppervlak van de verf wrijven en kenbare schade veroorzaken. Daarnaast worden schadelijke zure producten gebruikt om wielen en lagere delen te reinigen. Deze schadelijke producten kunnen schaden toebrengen aan de wielmoeren, uitlaateinden en/of remschijfranden. Daarnaast zijn er nog veel meer reinigingsmethodes die lakschade kunnen veroorzaken, waaronder de welbekende Poolse of Machinale polijstmiddelen.

Nieuwe voertuigen

Helaas ontvangen wij ook nieuwe auto’s met door de dealer veroorzaakte schades. Door het haastig verwijderen van de beschermende verpakking kunnen microkrassen ontstaan. Cardet biedt een detaillering service waarbij niet enkel het uiterlijk van het voertuig zal herstellen, maar waarbij wij ook jouw verwachtingen gaan overtreffen.